top of page
Ontwerp zonder titel-7.png
image0-4.jpeg

Ik ben Ilona Kuiper.

Met het starten van Afscheidshuis Vlinders is een droom uitgekomen.

Door met mijn andere bedrijf Memorie By Ilona waar ik uitvaarten verzorg als uitvaartbegeleidster probeer ik op geheel eigen wijze een stempel te drukken op het uitvaartwezen.

Ik vind het belangrijk dat nabestaanden zich niet hoeven te schikken naar de standaard norm. Door samen met nabestaanden op zoek te gaan naar een passende afscheid ontstaan er vaak een meer kleurrijke, persoonlijke uitvaart, waar men op zijn gemak is en die werkelijk ondersteunt bij de verwerking.

Waarom een afscheidshuis?

Vaak kunnen er alleen maar bezoeken op afspraak worden gemaakt indien de overledene thuis niet kan worden opgebaard. Ik begeleidde meerdere van deze bezoeken en ik vond dat tekort schoot. Het voelt niet goed om op afspraak tijd door te gaan brengen bij je overleden dierbare. Ook de kamers waren vaak vrij sober en kil.

Hier ontstond de wens voor een eigen afscheidshuis.

Door sfeervolle kamers aan te bieden en een huiskamer waar je je welkom voelt, hoop ik dat mensen gesteund worden in hun verdriet.  Door het afscheidshuis in de binnenstad te realiseren hoop ik dat ik mensen tot nadenken zet en de dood bespreekbaar maak. De deur van afscheidshuis Vlinders staat open voor iedereen en zeker ook als u (nog) geen afscheid hoeft te nemen van een dierbare.

Voel u welkom, ik nodig u graag uit voor een rondleiding, informatie en/of vragen te beantwoorden.

Ontwerp zonder titel-8.png
bottom of page